Ingrediente:
Muschi de porc file
Piper proaspat macinat
Sare
Unt
Ulei
Fistic zdrobit/ macinat
Champignons proaspete
Mod de preparare:
Bucatile de muschi de porc file, le-am asezonat cu piper proaspat macinat, asezandu-le mai apoi intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei si unt. Le-am lasat cam 3 minute pe o parte si 3 pe cealalta.
Intre timp am curatat ciupercile si le-am feliat grosier.
In alta tigaie am pus putin la prajit fisticul zdrobit impreuna cu sare dupa gust si l-am prajit .
In tigaia in care am prajit carnea, am adaugat ciupercile cu inca putin unt si niste sare, le-am sotat.
Am asezat muschiul pe farfurie peste care am presarat fisticul prajit, langa ciupercile si l-am servit cu bulete de cartofi si mozzarella.
Bon appetit!
Yummm, trebe sa fac si eu neaparat.
ReplyDeleteSa mai postezi te rog, sa am de unde sa ma inspir. Nu mai stiu ce sa gatesc.
Pup