10 November 2012

Paste cu ardei copt

0

Aceste paste sunt una dintre semnaturiile mamei mele. A descoperit reteta pe spatele unei pungi de spirale dar a adaptat-o ea dupa gusturile familiei mele.Asadar mi-a permis sa va impartasesc si voua aceasta reteta pur si simplu delicioasa.

                  Ingrediente

- 300gr de spirale
- 5 ardei copti diferite culori sau cel putin rosii
- 2 rosii mari decojite
- 2 oua
- 200 gr branza rasa( puteti folosi orice gen de branza, am gatit si cu telemea, cu cascaval cas sarat, burduf chiar si cu brie)
- unt pentru uns
- sare si piper

                   Mod de preparare

  Ardeii se coc si se curata, intre timp se fierb spiralele in apa cu sare. Ardeii si rosiile decojite se toaca marunt, amestecandu-se intr-un castron cu toate celalate ingrediente adaugandu-se sare si piper dupa gust. Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune amestecul de spirale si se da la cuptor pana deasupra se formeaza o crusta crocanta si usor aurie.


Related Posts:

  • Paste Carbonara        Pastele Carbonara sunt un preparat originar din Roma, bazat pe branza, oua si bacon.           Preparatul a fost descoperit in secolul 20.    … Read More
  • Paste bolognese Originea pastelor sau mai bine spus Spaghetelor Bolognese se afla bineinteles in Italia mai precis in Bologna. Sunt niste paste pe baza de carne tocata cu sos ragu ( termen care provine din linba franceza de la verbul ra… Read More
  • Paste cu bacon si sos de rosii / pasta with bacon and tomato sauceIngrediente: o cana de penne 1 cutiuta de pasta de rosii ( 200 grame ) 2 catei de usturoi zdrobiti 100 de grame de bacon taiat feliute mici 1 mana de ciuperci champignon proaspete 1 ceapa mica taiata pestisori 2 lingurite za… Read More
  • Paste cu ardei coptAceste paste sunt una dintre semnaturiile mamei mele. A descoperit reteta pe spatele unei pungi de spirale dar a adaptat-o ea dupa gusturile familiei mele.Asadar mi-a permis sa va impartasesc si voua aceasta reteta pur si sim… Read More

0 recenzii:

Post a Comment