Perfect rece, perfect cu frisca si fructe proaspete, perfect simplu, perfect cu pancakes.
Cu un gust proaspat, un desert usor si rapid, care sigur este pe placul tuturor.
Suficient sa il incerci o data. Vei fi cucerit pe loc.
Ingrediente:
1 mango
1/3 cana de zahar pudra
2 linguri suc de lamaie
300ml smantana pentru frisca
1 lingurita de gelatina granule
Mod de preparare:
Am inceput cu gelatina care am pus-o la inmuiat in 1/5 cana de apa fiarta am amestecat-o sa se dizolve si am lasat-o aproximativ 5 minute. Cat gelatina a stat la inmuiat am curatat mangoul si l-am taiat bucati, urmand sa il pisez in robotul de bucatarie cu 2 linguri de zahar si zeama de lamaie. Dupa ce gelatina s-a inmuiat, am adaugat-o peste piureul de mango si am mai mixat putin.
Urmatorul pas a constat in a bate smantana de frisca cu restul de zahar pana am obtinut o frisca usoara. Am adaugat-o peste mango si am incorporat-o usor.
Mousse-ul a fost gata dupa 30 de minute la frigider.
Simplu nu?
Perfect with whipped cream and fresh fruit slices, made easy, perfect with pancakes.
With a fresh taste, a really simple and quick dessert, which will mean something for everyone.
You need to try it 1 time, then you will be in love.
Ingredints:
1 mango
1/3 cup caster sugar
2 tablespoons lemon juice
300ml whipping cream
1 teaspoon gelatin powder
Preparation:
Sprinkle gelatin powder over 1/5 cup boiling water and stir well to dissolve. Set aside for 5 minutes.
Cut cheeks from the mango and scoop flesh into a food processor. Add 2 tablespoons of sugar and the lime juice. Mix and after add gelatin. Mix again and put that away.
Whip the cream with the rest caster sugar until is thick. Gently fold into mango mix.
It will be ready in 30 minute.
Simple doesn't it?
Mousse de mango / Mango mousse
Related Posts:
Pogacele cu jumariCelor ce le plac jumarile, va prezint o reteta numai buna de servit si calda si rece. Prima oara am mancat pogacele in Oradea si de atunci m-am indragostit de ele fie ca sunt cu jumari fie ca sunt cu cascaval, imi plac la neb… Read More
Tarta usoara de ciocolata ( Donna Hay)Nu pot spune nimic mai mult decat, un adevarat deliciu aceasta tarta Ingrediente: - 125gr unt - 375gr ciocolata amaruie (in bucati) - 175gr zahar brun - 1 canit… Read More
Brownie cakeIngrediente: Blat: 200 grame unt 3/4 cup zahar 2 lingurite extract de vanilie 5 oua 1+1/4 cup faina 1/4 cup cacao 1+1/2 lingurita praf de copt Mentiune: 1 cup = 225 grame Sirop: 2 cani de lapte dulce 1 conser… Read More
Cheesecake cu fructe de padure Ingrediente: - 500 grame branza de vacii ( se poate folosi orice alta branza cremoasa) - 200 grame unt - 2 pachete de biscuiti simplii - 1/2 cutie de lapte dulce condensat - 1 pliculet zahar vanilat - 2 oua - 200 gr iaurt - … Read More
Clatite pentru incepatoriReteta asta o stiu de la bunica mea si mi-a spus ca atunci cand o sa vreau pentru prima oara sa fac clatite sa incerc aceasta reteta pentru ca nu mi se vor lipi si nu voi fi dezamagita. Asa ca daca nu ati mai facut niciodata … Read More
0 recenzii:
Post a Comment