Perfect rece, perfect cu frisca si fructe proaspete, perfect simplu, perfect cu pancakes.
Cu un gust proaspat, un desert usor si rapid, care sigur este pe placul tuturor.
Suficient sa il incerci o data. Vei fi cucerit pe loc.
Ingrediente:
1 mango
1/3 cana de zahar pudra
2 linguri suc de lamaie
300ml smantana pentru frisca
1 lingurita de gelatina granule
Mod de preparare:
Am inceput cu gelatina care am pus-o la inmuiat in 1/5 cana de apa fiarta am amestecat-o sa se dizolve si am lasat-o aproximativ 5 minute. Cat gelatina a stat la inmuiat am curatat mangoul si l-am taiat bucati, urmand sa il pisez in robotul de bucatarie cu 2 linguri de zahar si zeama de lamaie. Dupa ce gelatina s-a inmuiat, am adaugat-o peste piureul de mango si am mai mixat putin.
Urmatorul pas a constat in a bate smantana de frisca cu restul de zahar pana am obtinut o frisca usoara. Am adaugat-o peste mango si am incorporat-o usor.
Mousse-ul a fost gata dupa 30 de minute la frigider.
Simplu nu?
Perfect with whipped cream and fresh fruit slices, made easy, perfect with pancakes.
With a fresh taste, a really simple and quick dessert, which will mean something for everyone.
You need to try it 1 time, then you will be in love.
Ingredints:
1 mango
1/3 cup caster sugar
2 tablespoons lemon juice
300ml whipping cream
1 teaspoon gelatin powder
Preparation:
Sprinkle gelatin powder over 1/5 cup boiling water and stir well to dissolve. Set aside for 5 minutes.
Cut cheeks from the mango and scoop flesh into a food processor. Add 2 tablespoons of sugar and the lime juice. Mix and after add gelatin. Mix again and put that away.
Whip the cream with the rest caster sugar until is thick. Gently fold into mango mix.
It will be ready in 30 minute.
Simple doesn't it?
Mousse de mango / Mango mousse
Related Posts:
Papanasi / Cheese donutsIngrediente: 200 grame branza de vaci 80 grame zahar 1 pliculet zahar vanilat 1/2 lingurita praf de copt 2 oua faina cat sa lege compozitia 200 grame smantana 4 linguri de zahar 2 lingurite esenta de rom ulei pentru prajit 1… Read More
Chocolate messIngrediente: Ganache de ciocolata: 400gr ciocolata amaruie ( 70% cacao) 400gr smantana grasa Crema mascarpone: 400 gr mascarpone 400 gr smantana pentru frisca 3 linguri zahar 1/2 lingura esenta de vanilie Bezele Mod de… Read More
Cheesecake fara coacere / No oven cheesecake Ingrediente 300g biscuiti digestivi 10ml apa 400g mascarpone 200g unt rece 200 ml frisca lichida 150g lapte condensat 10g gelatina granulata Mod de preparare: Am inceput cu prepararea blatului, dand biscutii prin robotul d… Read More
Grilaj de zahar ars cu nuci / Caramelized nuts grid Ingrediente: 200 grame zahar 200 grame nuci sau migdale decojite 1 praf de sare 1 lingurita de scortisoara pudra Mod de preparare: Zaharul si scortisoara se caramelizeaza pana cand capata o culoare aurie. Intre timp nucil… Read More
Trufe cu vanilie / Vanilla tufflesIngrediente: 500 gr ciocolata neagra ( minim 57% cacao ) 200 gr ciocolata cu lapte 400 ml smantana dulce pentru frisca 35 gr unt moale ( minim 82% grasime ) 3 lingurite esenta de vanilie 5 cuisoare zdrobite coaja rasa de la … Read More
0 recenzii:
Post a Comment