24 January 2013

Ciuperci cu sos de smantana

2

Ingrediente (3 portii):

- 500 de grame de ciuperci Champignon proaspete
- 200 de grame smantana
- 6 catei de usturoi pisati
- 1 canita de ulei vegetal
- sare piper boia


Mod de preparare:

Se curata si se spala ciuperciile, se separa palarioarele de picioruse. Se aseaza pe o suprafata intinsa si se condimenteaza dupa gust pe ambele parti. Intr-o tigaie intinsa, se incinge uleiul si se pragesc ciuperciile pe ambele parti. Intre timp usturoiul pisat se va amesteca impreuna cu smantana, o atingere de sare si 2 lingurite de ulei. Se servesc fierbinti si cu un apetit zdravan!




Related Posts:

  • Vita in sos de stridiiIngrediente/ portie: - 100 gr muschi de vita - 1 lingurita de sos de soia light - 1 lingurita si jumatate de sos de stridii - 1 varf de degete de zahar - sare si piper - 2 lingurite de ulei de arahide - 1 ardei chilli mic to… Read More
  • Porc Gong-BaoReteta aceasta este o reteta de origine asiatica, avand o combinatie de dulce, acrisor si iute. Nu necesita mult timp, iar datorita faptului ca unul dintre ingrediente este aluna, ajuta ca preparatul sa fie unul care ofera o … Read More
  • Pui crocant cu cartofi zdrobiti si rosii la cuptor(Jamie Oliver)Asa cum ne-a obisnuit Jamie, retetele lui sunt intotdeauna fresh dar consistente. De inspirat m-am inspirat din aceasta reteta numai ca am adaptat-o la ce am avut prin bucatarie.            … Read More
  • Friptura de porc inabusita Acest fel de mancare imi aduce aminte de mirosurile copilariei cand mergeam sa mancam tot familionul la bunica acasa si scotea parca de nicaieri o friptura, care avea mirosul precum gustul adica absolut divin. De dragul… Read More
  • Paste bolognese Originea pastelor sau mai bine spus Spaghetelor Bolognese se afla bineinteles in Italia mai precis in Bologna. Sunt niste paste pe baza de carne tocata cu sos ragu ( termen care provine din linba franceza de la verbul ra… Read More

2 comments:

  1. Bun, bun :X Mie imi place sa-mi fac un sos din smantana si branza sarata, chiar astazi am facut si-am pus peste mazare :)) Acum mi-ai facut pofta de ciuperci :D

    ReplyDelete