Ingrediente/ portie:
- 50 de grame orez bob lung
- 1 ou
- 1 lingura de ulei vegetal
- 1 lingura de sos de soia dark
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in apa cu sare, apoi se clateste intr-o sita, cu apa rece. Intr-un wok, se incinge uleiul si se adauga oul batut fara sare si piper, amestecand continuu. Cand oul este aproape gatit se adau orezul, se ameste bine iar mai apoi se va adauga si sosul de soia. Se mai lasa pe foc inca 1 minut timp in care se va ameste continuu.
Acest tip de orez este o garnitura ideala pentru Vita in sos de stridii sau Porcul Gong-Bao
Orez prajit cu ou
Related Posts:
Cus-cus cu ghimbir / Ginger cous-cousCus-cus-ul este de origine din tarile arabe, fiind gasit sub forma unor granule sferice, de diferite marimi,din faina de grau dur. Este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale. Este bogat in vitamine, … Read More
Orez prajit cu ouIngrediente/ portie: - 50 de grame orez bob lung - 1 ou - 1 lingura de ulei vegetal - 1 lingura de sos de soia dark Mod de preparare: Orezul se fierbe in apa cu sare, apoi se clateste intr-o sita, cu apa rece. Intr-un wok… Read More
Bulete de cartofi cu mozzarellaIngrediente: 4-5 cartofi fierti 1 ou 150-200 grame mozzarella 2-3 linguri de faina Sare si piper (dupa gust, in loc de piper eu am folosit chilli) Pentru prajit: Ulei Faina si seminte de susan pentru prajit Mod de prepar… Read More
Orez chinezescSe spune ca pentru bucataria chinezeasca orezul este painea. Cred ca nu putin sunteti cei care savurati mancare chinezeasca si v-ati intrebat cel putin odata cum se prepara orezul acela lipicios. Va spun eu: Simplu si Rapid s… Read More
Cus-cus cu 3 feluri de ardei / Cous-cous with 3 types of pepper Ingrediente: 1,5 canita cus-cus 1/2 ardei gras galben 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei iute verde 1/2 ceapa mica alba ulei sare piper Mod de preparare: Am tocat marunt ceapa si ardeiul iute, iar cel galben si cel rosu mai gr… Read More
0 recenzii:
Post a Comment