24 January 2013

Ciuperci la cuptor

2

Ingrediente (3 portii):


- 400 gr ciuperci Champignon proaspete
- 200 gr cascaval/ parmezan
- 200 gr prosciutto
- 4 catei de usturoi
- 2 canii cu apa
- sare, piper,boia


Mod de preparare:

Ciuperciile se curata si li se indeparteaza piciorusul ( si pe acesta il putetii folosi ). Se aseaza intr-o tava cu deschizatura palariei in sus. Se vor condimenta fiecare in parte dupa gust iar mai apoi in fiecare palarioara se va aseza o cantitate de prosciutto si apoi ieste cate un cub de branza. Eu am folosit cascaval afumat pentru un plus de savoare. Apoi apa si cateii de usturoi intregi se vor adauga in tava. Pentru un plus de culoare la exterior puteti presara in toata tava  niste boia. Se dau la cuptorul preincalzit 15-20 de minute.



Related Posts:

  • Ciuperci la cuptorIngrediente (3 portii): - 400 gr ciuperci Champignon proaspete - 200 gr cascaval/ parmezan - 200 gr prosciutto - 4 catei de usturoi - 2 canii cu apa - sare, piper,boia Mod de preparare: Ciuperciile se curata si li se ind… Read More
  • Porc cu fisticIngrediente: Muschi de porc file Piper proaspat macinat Sare Unt Ulei Fistic zdrobit/ macinat Champignons proaspete Mod de preparare: Bucatile de muschi de porc file, le-am asezonat cu piper proaspat macinat, asezandu-l… Read More
  • Cotlet de porc cu ananas caramelizat / Pork chop with caramelized pineapple Ingredinete: 2 bucati de cotlet de porc dezosat 1 cutie compot de ananas rondele 1 lingura zahar brun 1 lingura sos de tomate 1 lingura sos de soia 1/2 lingurita pasta de ardei iute sau sos de chilli ulei sare piper Mod de … Read More
  • Ciuperci cu sos de smantanaIngrediente (3 portii): - 500 de grame de ciuperci Champignon proaspete - 200 de grame smantana - 6 catei de usturoi pisati - 1 canita de ulei vegetal - sare piper boia Mod de preparare: Se curata si se spala ciuperciile,… Read More
  • Vita in sos de stridiiIngrediente/ portie: - 100 gr muschi de vita - 1 lingurita de sos de soia light - 1 lingurita si jumatate de sos de stridii - 1 varf de degete de zahar - sare si piper - 2 lingurite de ulei de arahide - 1 ardei chilli mic to… Read More

2 comments:

  1. O mare parte din viata mea am urat ciuperciele, desi ma duceam impreuna cu verisoarele si bunicul meu sa le culegem :)) Acum imi plac la nebunie :D Inainte imi placeau umplute cu branza, acum imi plac simple: la cuptor sau pe gratar cu sare de mare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nici acum nu ma prea dau in vant dupa ciuperci sincer :)) trebuie sa fie bine condimentate ca sa le inghit :)) si obligatoriu numai champignon

      Delete