Ingrediente:
Muschi de porc file
Piper proaspat macinat
Sare
Unt
Ulei
Fistic zdrobit/ macinat
Champignons proaspete
Mod de preparare:
Bucatile de muschi de porc file, le-am asezonat cu piper proaspat macinat, asezandu-le mai apoi intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei si unt. Le-am lasat cam 3 minute pe o parte si 3 pe cealalta.
Intre timp am curatat ciupercile si le-am feliat grosier.
In alta tigaie am pus putin la prajit fisticul zdrobit impreuna cu sare dupa gust si l-am prajit .
In tigaia in care am prajit carnea, am adaugat ciupercile cu inca putin unt si niste sare, le-am sotat.
Am asezat muschiul pe farfurie peste care am presarat fisticul prajit, langa ciupercile si l-am servit cu bulete de cartofi si mozzarella.
Bon appetit!
12 December 2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Yummm, trebe sa fac si eu neaparat.
ReplyDeleteSa mai postezi te rog, sa am de unde sa ma inspir. Nu mai stiu ce sa gatesc.
Pup