12 December 2014

Porc cu fistic

1

Ingrediente:

Muschi de porc file
Piper proaspat macinat
Sare
Unt
Ulei
Fistic zdrobit/ macinat
Champignons proaspete


Mod de preparare:

Bucatile de muschi de porc file, le-am asezonat cu piper proaspat macinat, asezandu-le mai apoi intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei si unt. Le-am lasat cam 3 minute pe o parte si 3 pe cealalta.
Intre timp am curatat ciupercile si le-am feliat grosier.
In alta tigaie am pus putin la prajit fisticul zdrobit  impreuna cu sare dupa gust si l-am prajit .
In tigaia in care am prajit carnea, am adaugat ciupercile cu inca putin unt si niste sare, le-am sotat.
Am asezat muschiul pe farfurie peste care am presarat fisticul prajit, langa ciupercile si l-am servit cu bulete de cartofi si mozzarella.


Bon appetit!



Related Posts:

  • Porc Gong-BaoReteta aceasta este o reteta de origine asiatica, avand o combinatie de dulce, acrisor si iute. Nu necesita mult timp, iar datorita faptului ca unul dintre ingrediente este aluna, ajuta ca preparatul sa fie unul care ofera o … Read More
  • Porc picant cu caju / Spicy pork with cashewIngrediente: 200 gr muschi de porc 1 ardei gras rosu 1 morcov mic 1 bucata cat o nuca de ghimbir 100gr caju 2 ardei iuti verzi 30 gr sos de soia 30 gr suc de rosii amidon sos de chilli sare piper ulei Mod de preparare:… Read More
  • Paste cu bacon si sos de rosii / pasta with bacon and tomato sauceIngrediente: o cana de penne 1 cutiuta de pasta de rosii ( 200 grame ) 2 catei de usturoi zdrobiti 100 de grame de bacon taiat feliute mici 1 mana de ciuperci champignon proaspete 1 ceapa mica taiata pestisori 2 lingurite za… Read More
  • Paste bolognese Originea pastelor sau mai bine spus Spaghetelor Bolognese se afla bineinteles in Italia mai precis in Bologna. Sunt niste paste pe baza de carne tocata cu sos ragu ( termen care provine din linba franceza de la verbul ra… Read More
  • Pui Cajun / Cajun breast chickenCurand am fost la CTS Corner de unde am achizitionat primul meu amestec de condimente de la BART si anume amestec Cajun, despre care, v-am povestit aici. A few days ago i was at CTS Corner  where i boug… Read More

1 comment:

  1. Yummm, trebe sa fac si eu neaparat.
    Sa mai postezi te rog, sa am de unde sa ma inspir. Nu mai stiu ce sa gatesc.
    Pup

    ReplyDelete