Ingrediente:
Muschi de porc file
Piper proaspat macinat
Sare
Unt
Ulei
Fistic zdrobit/ macinat
Champignons proaspete
Mod de preparare:
Bucatile de muschi de porc file, le-am asezonat cu piper proaspat macinat, asezandu-le mai apoi intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei si unt. Le-am lasat cam 3 minute pe o parte si 3 pe cealalta.
Intre timp am curatat ciupercile si le-am feliat grosier.
In alta tigaie am pus putin la prajit fisticul zdrobit impreuna cu sare dupa gust si l-am prajit .
In tigaia in care am prajit carnea, am adaugat ciupercile cu inca putin unt si niste sare, le-am sotat.
Am asezat muschiul pe farfurie peste care am presarat fisticul prajit, langa ciupercile si l-am servit cu bulete de cartofi si mozzarella.
Bon appetit!
Porc cu fistic
Related Posts:
Porc Gong-BaoReteta aceasta este o reteta de origine asiatica, avand o combinatie de dulce, acrisor si iute. Nu necesita mult timp, iar datorita faptului ca unul dintre ingrediente este aluna, ajuta ca preparatul sa fie unul care ofera o … Read More
Porc picant cu caju / Spicy pork with cashewIngrediente: 200 gr muschi de porc 1 ardei gras rosu 1 morcov mic 1 bucata cat o nuca de ghimbir 100gr caju 2 ardei iuti verzi 30 gr sos de soia 30 gr suc de rosii amidon sos de chilli sare piper ulei Mod de preparare:… Read More
Paste cu bacon si sos de rosii / pasta with bacon and tomato sauceIngrediente: o cana de penne 1 cutiuta de pasta de rosii ( 200 grame ) 2 catei de usturoi zdrobiti 100 de grame de bacon taiat feliute mici 1 mana de ciuperci champignon proaspete 1 ceapa mica taiata pestisori 2 lingurite za… Read More
Paste bolognese Originea pastelor sau mai bine spus Spaghetelor Bolognese se afla bineinteles in Italia mai precis in Bologna. Sunt niste paste pe baza de carne tocata cu sos ragu ( termen care provine din linba franceza de la verbul ra… Read More
Pui Cajun / Cajun breast chickenCurand am fost la CTS Corner de unde am achizitionat primul meu amestec de condimente de la BART si anume amestec Cajun, despre care, v-am povestit aici. A few days ago i was at CTS Corner where i boug… Read More
Yummm, trebe sa fac si eu neaparat.
ReplyDeleteSa mai postezi te rog, sa am de unde sa ma inspir. Nu mai stiu ce sa gatesc.
Pup