12 December 2014

Bulete de cartofi cu mozzarella

0

Ingrediente:

4-5 cartofi fierti
1 ou
150-200 grame mozzarella
2-3 linguri de faina
Sare si piper (dupa gust, in loc de piper eu am folosit chilli)

Pentru prajit:

Ulei
Faina si seminte de susan pentru prajit


Mod de preparare:

Cartofii fierti impreuna cu mozzarella i-am dat pe razatoarea mare, dupa care am adaugat restul ingredientelor, amestecand pana se obtine un fel de aluat lipicios.
Intr-o farfurie am amestecat faina si semintele de susan, iar intr-un vas am pus uleiul la incins.
Am modelat buletele, le-am dat prin faina cu susan apoi le-am pus in uleiul incins pana s-au facut aurii si au format o crusta crocanta.

Related Posts:

  • Orez prajit cu ouIngrediente/ portie: - 50 de grame orez bob lung - 1 ou - 1 lingura de ulei vegetal - 1 lingura de sos de soia dark Mod de preparare: Orezul se fierbe in apa cu sare, apoi se clateste intr-o sita, cu apa rece. Intr-un wok… Read More
  • Cus-cus cu 3 feluri de ardei / Cous-cous with 3 types of pepper Ingrediente: 1,5 canita cus-cus 1/2 ardei gras galben 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei iute verde 1/2 ceapa mica alba ulei sare piper Mod de preparare: Am tocat marunt ceapa si ardeiul iute, iar cel galben si cel rosu mai gr… Read More
  • Cus-cus cu ghimbir / Ginger cous-cousCus-cus-ul este de origine din tarile arabe, fiind gasit  sub forma unor granule sferice, de diferite marimi,din faina de grau dur. Este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale. Este bogat in vitamine, … Read More
  • Bulete de cartofi cu mozzarellaIngrediente: 4-5 cartofi fierti 1 ou 150-200 grame mozzarella 2-3 linguri de faina Sare si piper (dupa gust, in loc de piper eu am folosit chilli) Pentru prajit: Ulei Faina si seminte de susan pentru prajit Mod de prepar… Read More
  • Orez chinezescSe spune ca pentru bucataria chinezeasca orezul este painea. Cred ca nu putin sunteti cei care savurati mancare chinezeasca si v-ati intrebat cel putin odata cum se prepara orezul acela lipicios. Va spun eu: Simplu si Rapid s… Read More

0 recenzii:

Post a Comment