28 October 2012

Fursecuri

0

Fursecurile... bune oricand .. atunci cand savurezi o cafea fie dimineata sau la pranz, sau fie doar ca ai chef de o mica gustarica dulce. Sunt farte usor de preparat, usor de pastrat si delicioase la mancat.

                            Ingrediente:

- 600 gr. faina
- 250 gr. unt sau margarina sau 180 gr de untura
- 250 gr. zahar
- 4 oua
- 1 zahar vanilat
- coaja de lamaie dupa gust
- 1 praf de copt.

                              Mod de preparare:

    Se amesteca zaharul si ouale, dupa care se adauga se adauga untul si restul ingredientelor. Daca aveti forma de fursecuri pentru masina de tocat, aluatul se da prin masina de tocat daca nu se intinde  si se fac formele dorite. Se coc in cuptorul incalzit in prealabil, timp de 20 de minute. Dupa preferinta se pot glazura sau unii cate doua cu crema la mijloc. Eu le-am glazurat cu glazura din comert de la Dr. Oetker  .




0 recenzii:

Post a Comment