10 November 2012

Paste cu ardei copt

0

Aceste paste sunt una dintre semnaturiile mamei mele. A descoperit reteta pe spatele unei pungi de spirale dar a adaptat-o ea dupa gusturile familiei mele.Asadar mi-a permis sa va impartasesc si voua aceasta reteta pur si simplu delicioasa.

                  Ingrediente

- 300gr de spirale
- 5 ardei copti diferite culori sau cel putin rosii
- 2 rosii mari decojite
- 2 oua
- 200 gr branza rasa( puteti folosi orice gen de branza, am gatit si cu telemea, cu cascaval cas sarat, burduf chiar si cu brie)
- unt pentru uns
- sare si piper

                   Mod de preparare

  Ardeii se coc si se curata, intre timp se fierb spiralele in apa cu sare. Ardeii si rosiile decojite se toaca marunt, amestecandu-se intr-un castron cu toate celalate ingrediente adaugandu-se sare si piper dupa gust. Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune amestecul de spirale si se da la cuptor pana deasupra se formeaza o crusta crocanta si usor aurie.


0 recenzii:

Post a Comment