12 January 2015

Papanasi / Cheese donuts

0

Ingrediente:

200 grame branza de vaci
80 grame zahar
1 pliculet zahar vanilat
1/2 lingurita praf de copt
2 oua
faina cat sa lege compozitia
200 grame smantana
4 linguri de zahar
2 lingurite esenta de rom
ulei pentru prajit
1 varf de degete de sare


Mod de preparare:


Intr-un castron am amestecat bine zaharul, ouale, zaharul vanilat, sarea si praful de copt, dupa care am adaugat branza de vaci. Dupa omogenizarea compozitiei, am adaugat treptat faina pana s-a format un aluat inchegat dar totusi lipicios. Am lasat aluatul la odihnit cca. 15 minute. Intr-o tigaie am turnat aproximativ o cana de ulei si  l-am lasat pe foc sa se incinga, Cand uleiul s-a infierbantat destul, am facut niste turtite nici prea mari dar nici prea mici si le-am prajit in baia de ulei. Cat papanasi s-au scurs de ulei pe o farfurie, am amestecat smatana cu cele 4 linguri de zahar si esenta de rom, pe care am pus-o peste papanasi la servire.


Ingredients:

200 gr sweet cheese
80 gr sugar
1 sachet of vanilla sugar
1/2 teaspoon baking powder 
2 eggs
flour ( enough to tie the composition )
200 gr cream
4 tablespoons sugar
2 teaspoons of rum essence 
oil for fry
1 pinch of salt

Preparation:

In a bowl give a good mix for  sugar with eggs, vanilla sugar, salt and baking powder and then add the sweet cheese. After the composition is mixed slowly add flour until the composition is all in one and has a gluey consistence. I leave the composition for 15 minutes to rest. In a pan heat the oil and they make some medium flat forms and fry them. When the cheese donuts are ready, leave them to drain the oil. Until then, mix the cream with 4 tablespoons of sugar and the rum essence, which you will put on the cheese donuts when you serve. 


Related Posts:

  • Pancake heartNu a fost nici Valentine's day, nici Dragobete, nici ziua lui, nici ziua mea, nici ziua noastra.  A fost Champions league. Dar nu ai nevoie de un motiv anume sa il surpinzi nu? Ma plictisea meciul, deja ghicisem scorul c… Read More
  • Mousse de mango / Mango mousse Perfect rece, perfect cu frisca si fructe proaspete, perfect simplu, perfect cu pancakes. Cu un gust proaspat, un desert usor si rapid, care sigur este pe placul tuturor. Suficient sa il incerci o data. Vei fi cucerit pe lo… Read More
  • Banane prajite / Fried bananas La origine sunt chinezesti.  Mie mi se pare ca sunt o garnitura perfecta pentru orice prajitura.  Merg de asemenea si doar cu un topping de ciocolata sau frisca, astfel devenind rolul principal in farfurie.&nb… Read More
  • Lava Cake               Conform spuselor lui Vongerichten, a scos un blat de pandispan mult mai repede decat timpul de coacere din cuptor, descoperind asfel ca miezul&n… Read More
  • Negrese / Brownies                     Acest desert este o incrucisare intre un tort si o prajitura de textura  moale, care deseori este acompaniata cu o varietate de ingrediente ( fulgi … Read More

0 recenzii:

Post a Comment