22 January 2015

Cotlet de porc cu sos picant / Pork chop with spicy sauce

0

Ingrediente:
2 bucati de cotlet de porc fara os
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
1 ardei iute verde 
100 ml suc de rosii
sos de chilli
sare
piper
ulei


Mod de preparare:

Cotletele le-am sarat si piperat, le-am lasat 15 minute si apoi le-am prajit pe gratar.Pentru grosimea lor a fost suficient cate 4 minute pe fiecare parte.
Pentru sos am tocat ardei marunt, si i-am pus intr-o tigaie la calit cu putin ulei, sare si piper. Cand s-au inmuiat am adaugat sosul de chilli si sucul de rosii si l-am lasat sa de-a intr-un clocot cca 5-6 minute. Daca nu iti place picant, renunta la sosul de chilli si ardei iute. Merge de minune alaturi de un piure si castraveciori murati


Ingredients:

2 boneless  pork chops
1 red capsicum
1 green capsicum
1 green chilli pepper
100 ml tomato juice
chilli sauce
salt
pepper
oil

Preparation:

I gived salt and pepper to the pork chops and leave to rest for 15 minute on a plate and after i grilled those. For my chop slices were enough 4 minutes for each side.
For the spicy sauce i finely chopped the peppers and give those a fry in a pan with oil salt and pepper. After the peppers were cooked, i added the tomato and chilli sauces and left to boil for 5-6 minute. If you do not want the sauce to be spicy, don't put the chilli pepper and the chilli sauce. The dish it's perfectly fit with mashed potatoes and peckles.

Related Posts:

  • Friptura de porc inabusita Acest fel de mancare imi aduce aminte de mirosurile copilariei cand mergeam sa mancam tot familionul la bunica acasa si scotea parca de nicaieri o friptura, care avea mirosul precum gustul adica absolut divin. De dragul… Read More
  • Porc cu fisticIngrediente: Muschi de porc file Piper proaspat macinat Sare Unt Ulei Fistic zdrobit/ macinat Champignons proaspete Mod de preparare: Bucatile de muschi de porc file, le-am asezonat cu piper proaspat macinat, asezandu-l… Read More
  • Porc Gong-BaoReteta aceasta este o reteta de origine asiatica, avand o combinatie de dulce, acrisor si iute. Nu necesita mult timp, iar datorita faptului ca unul dintre ingrediente este aluna, ajuta ca preparatul sa fie unul care ofera o … Read More
  • Porc picant cu caju / Spicy pork with cashewIngrediente: 200 gr muschi de porc 1 ardei gras rosu 1 morcov mic 1 bucata cat o nuca de ghimbir 100gr caju 2 ardei iuti verzi 30 gr sos de soia 30 gr suc de rosii amidon sos de chilli sare piper ulei Mod de preparare:… Read More
  • Cotlet de porc cu sos de miere / Pork chop with honey sauce Mie de fel nu prea imi place mierea si de multe ori cand am auzit de preparate cu miere am batut in retragere.  De o perioada incerc sa trec peste aceste bariete de a nu manca anumite preparate, incercand sa imi dive… Read More

0 recenzii:

Post a Comment