23 January 2015

Muschi de porc in crusta de alune / Pork chop in peanut crust

3

Sursa de inspiratie: Chef Catalin Scarlatescu

Ingrediente:

muschi de porc feliat
1 cana de alune
1 cana de nuci
1 sfecla rosie medie


Mod de preparare:

Muschiul l-am sarat si piperat si l-am lasat sa stea putin ( 10-15 minute) inainte sa il frig pe gratar. Sfecla am taiat-o bucati si am pus-o la fiert. Cand s-a fiert am scurs-o si am dat-o prin blender apoi prin sita. L-am asezat pe o farfurie sa ma astepte.
Crusta am facut-o din nuci si alune maruntite prin blender si amestecate cu sare si piper, apoi le-am prajit in foarte putin ulei.
Pentru a forma crusta, am dat carnea prin jeleul de sfecla apoi prin alunele zdrobite.
L-a servit alaturi de cartofi natur si coulis de ardei.


Inspiration: Chef Catalin Scarlatescu

Ingredients:

pork chops
1 cup of peanuts
1 cup of nuts
1 medium red beet


Preparation:

I gave salt and pepper on the pork chops and let them on a plate for 10-15 minutes before grilling.
I chopped and boil the beet, then i throw the water, blend and strain it. 
For the crust i blend peanuts and nuts with salt and pepper and fry in a pan with a little bit of oil.
To make the crust, i gave the chops through the beet jelly and after through  peanuts.
I serve the dish with boiled potatoes and capsicum coulis.

Related Posts:

  • Vita in sos de stridiiIngrediente/ portie: - 100 gr muschi de vita - 1 lingurita de sos de soia light - 1 lingurita si jumatate de sos de stridii - 1 varf de degete de zahar - sare si piper - 2 lingurite de ulei de arahide - 1 ardei chilli mic to… Read More
  • Pui crocant cu cartofi zdrobiti si rosii la cuptor(Jamie Oliver)Asa cum ne-a obisnuit Jamie, retetele lui sunt intotdeauna fresh dar consistente. De inspirat m-am inspirat din aceasta reteta numai ca am adaptat-o la ce am avut prin bucatarie.            … Read More
  • Paste bolognese Originea pastelor sau mai bine spus Spaghetelor Bolognese se afla bineinteles in Italia mai precis in Bologna. Sunt niste paste pe baza de carne tocata cu sos ragu ( termen care provine din linba franceza de la verbul ra… Read More
  • Friptura de porc inabusita Acest fel de mancare imi aduce aminte de mirosurile copilariei cand mergeam sa mancam tot familionul la bunica acasa si scotea parca de nicaieri o friptura, care avea mirosul precum gustul adica absolut divin. De dragul… Read More
  • Porc Gong-BaoReteta aceasta este o reteta de origine asiatica, avand o combinatie de dulce, acrisor si iute. Nu necesita mult timp, iar datorita faptului ca unul dintre ingrediente este aluna, ajuta ca preparatul sa fie unul care ofera o … Read More

3 comments:

  1. Ill try this out!! Thanks for the english translation! :) (nazli) :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome. Thank you too for the idea! Tell me how the food was! :*

      Delete
  2. Thank You and I have a tremendous give: What Home Renovation Expenses Are Tax Deductible whole home remodel

    ReplyDelete