Ingrediente:
200 gr muschi de porc
1 ardei gras rosu
1 morcov mic
1 bucata cat o nuca de ghimbir
100gr caju
2 ardei iuti verzi
30 gr sos de soia
30 gr suc de rosii
amidon
sos de chilli
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Muschiul de porc l-am taiat bucati mici si l-am dat prin sare piper si amidon, apoi l-am prajit si l-am dat deoparte.
Am taiat ardeii, morcovul si ghimbirul fasii si le-am calit alaturi de caju putin dupa care am adaugat sosul de soia, cel de rosii si cel de chilli. Cand sosul a inceput sa fiarba am adaugat carnea, am lasat sosul sa se ingoase.
Ingredients:
200gr pork fillet
1 red capsicum
1 small carrot
1 nut size piece of ginger
100 gr cashew
2 green chilli peppers
30gr soy sauce
30gr tomato sauce
starch
chilli sauce
salt
pepper
oil
Preparation:
I sliced in small pieces the pork fillet gave salt, pepper, starch and fry it in a pan with oil. Put that away to rest. In the same pan i fried a bit slices of capsicum, carrot, ginger, chilli and caju. After i put in the pan the sauces. When the mix sauce started to boil i added the fillet and let the sauce to became sticky.
Porc picant cu caju / Spicy pork with cashew
Related Posts:
Friptura de porc inabusita Acest fel de mancare imi aduce aminte de mirosurile copilariei cand mergeam sa mancam tot familionul la bunica acasa si scotea parca de nicaieri o friptura, care avea mirosul precum gustul adica absolut divin. De dragul… Read More
Cotlet de porc cu sos de miere / Pork chop with honey sauce Mie de fel nu prea imi place mierea si de multe ori cand am auzit de preparate cu miere am batut in retragere. De o perioada incerc sa trec peste aceste bariete de a nu manca anumite preparate, incercand sa imi dive… Read More
Porc picant cu caju / Spicy pork with cashewIngrediente: 200 gr muschi de porc 1 ardei gras rosu 1 morcov mic 1 bucata cat o nuca de ghimbir 100gr caju 2 ardei iuti verzi 30 gr sos de soia 30 gr suc de rosii amidon sos de chilli sare piper ulei Mod de preparare:… Read More
Porc cu fisticIngrediente: Muschi de porc file Piper proaspat macinat Sare Unt Ulei Fistic zdrobit/ macinat Champignons proaspete Mod de preparare: Bucatile de muschi de porc file, le-am asezonat cu piper proaspat macinat, asezandu-l… Read More
Porc Gong-BaoReteta aceasta este o reteta de origine asiatica, avand o combinatie de dulce, acrisor si iute. Nu necesita mult timp, iar datorita faptului ca unul dintre ingrediente este aluna, ajuta ca preparatul sa fie unul care ofera o … Read More
Te-ai pus pe treaba, nu gluma. Eu ar trebui sa incep sa le gatesc. Super arata blogul tau acumen. Pup
ReplyDeleteMultumesc mult si spor la gatit. Te pup
Delete